Varianten in werken met klank

Klank is een magisch middel! Het raakt je diepere emoties, het haalt naar boven wat gehoord en gezien wil worden. Klank heeft het vermogen je diep te laten ontspannen en in je kracht zetten.

Mijn sessies hebben o.a. een coachend en empowerend element. We kijken naar je gedachten (overtuigingen), gevoelens en je acties/patronen in het dagelijksleven. Klank gebruik ik als een middel om jouw (lichaams)bewustzijn te vergroten, zodat je gemakkelijker tot jouw antwoorden op je vragen komt.

Alle varianten zijn in te zetten voor de behandeling van vermoeidheid en stress, burn-out klachten, hoofdpijn, buikpijn, heftige emoties of trauma’s, hooggevoeligheid, vergroten van je weerstand en herstel van fysieke klachten. 

Klank-ontspanning

Lees hier over mijn werkwijze .

Het is ook mogelijk om je via Klank op een speciale manier met een ander te verbinden, de partnersessie. Bijvoorbeeld met je partner, je kind, een vriend of collega.

Klankschaalmassage

Hier wordt specifiek met klankschalen gewerkt, terwijl bij een klank-ontspanning ook andere instrumenten worden ingezet. Je zult de klankschalen op een dieper niveau ervaren dan je gewend bent, doordat de schalen op je rug liggen of ik ermee over je lichaam strijk. Je voelt de trillingen daardoor van top tot teen door je lichaam gaan. Hierdoor noem ik het een innerlijke massage.

Cabalonga massage
Klank en aanraking met deze ratel is wat deze massage zo uniek maakt. Het geeft het ultieme mmmm gevoel en brengt je in de zevende hemel. Wanneer je strak van de spanning staat, laat de Cabalonga je zacht worden en los laten. Lees meer.

Vrije stem expressie
Lees hier meer als je vrijer wilt zijn in het laten klinken van je stem en het als een helend middel voor jezelf wilt inzetten.

Stemhealing
Vanuit de verbinding met mezelf, de aarde en het universum, stem ik me af op jou en laat klinken wat gehoord mag worden. Deze klanken van deze channeling gaan dieper dan je voor mogelijk houdt en hebben op alle niveaus een helende werking.

Klank-afstemming
Dit is een soundhealing op afstand met als doel verborgen belemmeringen, voelbaar, hoorbaar en zichtbaar te maken en verstrikkingen te openen zodat de liefde weer kan stromen. Vraag naar meer informatie.

Advertenties