Partnersessie

Liefde de vrije ruimte geven.

partner sessie

Klank opent en verbindt en brengt je tot lagen waar je met je verstand niet bij kunt.

Tijdens de sessie wordt zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar wat belemmerende overtuigingen zijn, waar jullie blokkades liggen, en welke reactiepatronen jullie in de loop van je relatie hebben gevormd. Uit de inzichten die je hier opdoet, zullen praktische punten ontstaan, waar je in het dagelijkse leven mee vooruit kunt.

Een andere motivatie om een partner sessie te ondergaan is omdat (één van) jullie de aanwezigheid van een zieltje heeft gevoeld en jullie dit contact samen willen uitdiepen.

Het is zinvol om meerdere sessies in te plannen zodat je deze punten ook werkelijk zult implementeren. Inzichten zijn mooi en de toepassing nog waardevoller.

Duur sessie: 2 uur
Prijs van één sessie: €130
Traject van 4 sessies:  €480

Ervaringen deelnemers:

“Ernestine weet op een bijzondere manier sferen naar boven te halen die geheeld en geliefd mogen worden in ons als koppel. Zij doet dit subtiel doch krachtig met stem instrumenten en met heel haar wezen. Ik heb in een oertaal kunnen spreken met mijn geliefde, waardoor alle beperkingen en afstanden wegvielen en wij harmonieus weer naast elkaar stonden.”

Advertenties